Bruiloft

De mooiste en belangrijkste dag van je leven wil je op een originele manier vastleggen!

Mocht je meer informatie willen krijgen over de manier waarop ik huwelijksreportages maak, stuur dan gewoon een mailtje naar info@hanskwaspen.nl

Jullie ontvangen dan een indicatie van werkwijze en prijzen. Verder krijgen jullie toegang tot een overzicht van recente huwelijksreportages.

Huwelijksreportages

Mocht je vervolgens een offerte willen, dan bespreek ik samen met jullie hoe je de definitieve invulling van fotografie zou willen, waar jullie allemaal op de dag zelf foto’s gemaakt willen hebben en hoe je de eindresultaten geleverd wil krijgen.

Op basis van dat gesprek weten jullie meteen wat voor vlees je in de kuip hebt en kunnen jullie beslissen of je een offerte wil. Mocht dat vervolg krijgen, dan houden we in de aanloop naar de bruiloft contact per email/telefoon. Ongeveer een maand vooraf verken ik meestal de reportagelokatie, het werkt erg goed als het bruidspaar dan ook meegaat zodat we behalve de locatie ook nog verdere details kunnen bespreken.

Uit reacties van vele bruidsparen die jullie voorafgingen blijkt dat ik als fotograaf een gemoedelijke en ontspannen sfeer weet te creëren waarbij bruidspaar en gasten zich thuisvoelen. Ik ben heel open in de communicatie, denk uitgebreid mee met het bruidspaar ten aanzien van de manier waarop ze op foto willen en doe veel creatieve voorstellen om een verrassende reportage te krijgen. In de nabewerking en levering van foto’s valt veel te bespreken zodat jullie alle mogelijkheden hebben om een mooie herinnering aan een bijzondere dag te krijgen.